یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء

طب اسلامی،ایرانی

دیابت

جمعه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۰۸ ق.ظ

یماریی که درکشورما حدود10تا12میلیون ازمردم مارو مبتلا کرده وبقیه نیز تو نوبتند وهرکس که به این بیماری دچار شود حداقل به چهل بیماری دیگر دچار میشود یعنی عوارض این بیماریست.

قبل از مبحث دیابت لازم دانستم مختصری ازعوامل پشت پرده را معرفی کنم

(pointing left)(pointing left)(ادواردیاکوب پولاک)پزشک مخصوص ناصرالدین شاه وجاسوس اتریشی درکتابش میگه:درزمان صفویه به طب ایران حمله کردیم اما شکست خوردیم چون مردم طب را مثل دین میپرستیدند،زمان قاجارتوانستیم پس از300سال تلاش طب ابن سینا را دفن کنیم(scared)...

برای مطالعه بیشتر به کتاب تاریخ طب در ایران نوشته سیریل اگوو مراجعه شود



■■حالا ببینید این بیماری از کجا امده وچه کسانی ان را اورده اند؟؟!!!

اقای پاول زیمنت امریکایی میگه:[[دیابت،قاتل رها شده ی غربی است]]

یعنی مرض قند که اکثر افراد گرفتار ان هستند صهیونیستها اوردن!!!

تاریخ یهود وغذا رو مطالعه کنید؛میبینیدکه قبل از ورود استعمار انگلیس به کشور، مردم ایران از روغنهای پاک استفاده میکردند،حدود14هزار حدیث و350 تا500ایه قران راجع به غذاداریم درحالیکه حتی یک ایه وحدیث راهم نمیدانیم

چونکه ما ازاهلبیت فاصله گرفتیم ،صهیونیستها این رافهمیدند و ماراازفرهنگ سنتی وغذایی خودمان غافل کردند■■

★★دانشگاه هاروارد پس از 50سال بالاخره اعلام کرد عامل اصلی دیابت [[روغن]]هست

روغن نباتی رو واردزندگی مردم کردند و ذائقه مردم رو تغییر دادند وبعداز چنسال که مردم از مضرات روغن جامد اگاه شدند برای فریب افکار عمومی،روغن مایع راجایگزین روغن جامد کردند وبرای مصرف بیشتر فرهنگ سرخ کردنی را جا انداختند★★★

♥♥دوستان اینهارو گفتم تاشاید ازخواب غفلت بیدار بشیم وبه خود اییم که چه برسر طب ما اوردند♥♥

(pointing left)روغنهای کارخانه ای وفاسد عامل قندخون،سرطان،انسدادهای قلبی عروقی،ناباروری ،سقط جنین،پوکی استخوان ووو شناخته شده است

بمجرد حرارت بالای 120 درجه ی روغن فاسد ،وسرخ شدن غذاهای حاوی کربو هیدرات(نشاسته ای،قندی) ماده ای سمی وسرطان زا بنام آکریلامید تولید میشود که عامل اصلی تمام بیماریهای ذکر شده است■■

نگاه به اینده

باید بافرهنگ سازی،اگاهی مردم را نسبت به شناخت مزاج خود وانتخاب غذای مناسب وسردی وگرمی انها بالا ببریم

یادبگیریم غذاهارا،باتوجه به طبع ومزاج خود انتخاب کنیم یا لااقل مثل پدرانمان بامصلحات ان مصرف کنیم برای مثال(pointing left)

غذاهای سرد راشب مصرف نکنیم،چرا که شب مزاجش سرداست واحیانا اگر فرد نیز،طبع سرد داشته باشد وغذانیز سرد انتخاب شود طبق احادیث امکان فلج شدنش زیاد است

پس مردم حتما باید سردی وگرمی را یاد بگیرند-درواقع این را دشمن ازما گرفت وبامسخره کردن انرا بفراموشی سپرد.

پزشکی امروز سردی وگرمی راقبول ندارد واین یک معذل بزرگیست

حال ببینیم دیابت چیست وچه نقشی با سردی و گرمی دارد؟

دیابت بر دونوع است:

نوع اول وابسته به انسولین،و معمولاافراد زیرسی سال به ان مبتلا میشوند

نوع دوم:غیر وابسته به انسولین وبالای سی سال

♣♣♣♣♣♣♣

طب ایرانی اسلامی علت بروز دیابت را رسوب اخلاط ناشی از دم وبلغم دراندامهایی مثل کبد وپانکراس میداند.

 <<< کبد تولید صفرا >>> و <<< پانکراس تولید انسولین >>> مینماید.

صفرا نقش سوزندگی وپختن غذارا دارد وانسولین نقش سرکه را،یعنی جرمگیر-درواقع انسولین درسراسربدن می چرخد وعروق ر ا ازرسوبات وچربی های انباشته شده پاک میکند.

کاهش انسولین شستشوی داخل بدن راکند میکند اینحاست که پزشکی نوین انسولین صنعتی یاشیمیایی راتجویز میکند ولی این راهکار درمان نیست،درمان واقعی زمانی صورت میگیرد که غده پانکراس دوباره بکار بیفتد وبتواند انسولین طبیعی تولید کند...

چرا که تجویز انسولین دردراز مدت نه تنها باعث بهبودی نمیشود بلکه زمینه برای بروز انواع بیماریهای دیگر باز میشود◆◆◆

..

 

♣♣از نظر طب سنتی بیشترین زمینه بروز دیابت کاهش صفراست که موجب رسوب مواد وایجاد انسداد دراندامهای گوناگون،خصوصا اندامهای تحتانی بدن میشود..

بنابراین اگر ماده ی صفرا باندازه کافی دربدن وجود داشته باشداجازه ی رسوب دم وبلغم اضافی را درهیچ عضوی ازجمله پانکراس نمیدهد ودیابت نیز بوجود نمی اید♣♣


نکته: کمبودصفرا باعث ایجاد دیابت سرد در افراد بلغمی ودیابت گرم در افراد دموی میشود.

ضمنا دیابت سرد بیشتر درزنان ودیابت گرم بیشتر در مردان شایع است.

◆◆انسداد دراندامهای تحتانی بدن خونرسانی به قسمتهای انتهایی بدن را مختل کرده وبا کوچکترین خراشی پا زخم،و دچارعفونت میشود که دربعضی مواقع عفونت منتشر شده وقسمتهای بالای پا را فرا میگیرد

دراین شرایط طب کلاسیک تنها راه را <<قطع عضو>> میداند◆◆


★★درطب سنتی برای درمان زخم دیابتی تلاش میشود که صفرا وخون را به انتهای بدن برساند وزخم را

 درمان کند درواقع درافراد دیابتی پا سرد وسودایی شده ورسوبات مانع حرکت به قسمتهای پایین پا میشود.

نکته درمانی:

بامصرف سرکه وعسل بصورت سرکه انگبین وخوردن غذاهای با مزاج گرم وصفرازا مسیر رگها از رسوبات پاکسازی شده وخون درقسمتهای پایین پا جریان می یابد وعفونت ایجاد شده ازبین میرود◆◆

■نکته :در دیابت کودکان بهتر است بجای سرکه،از ابغوره یا ابلیموی تازه استفاده شود.

■نکته درمانی:در زخم پای دیابتی علاوه بر موارد گفته شده به یک مکنده ی قوی جهت خارج کردن عفونتها نیاز داریم...... وان چیزی نیست جز <<< نمک >>> (نمک دریا)

حتما ضرب المثل هر چه بگندد نمکش میزنند را شنیده اید :

دو واحد نمک وپنج واحد عسل زنده را باهم مخلوط کرده وزخم را پانسمان نمایید،تا جایی که عفونت پیش رفته باشد دچار سوزش میشود وهر 12یا24 ساعت پانسمان تعویض شود

درضمن برای اینکه شتاب باز کردن عروق بیشتر شود بهتراست از زالو هم استفاده شود■■

●●قابل توجه خانواده ها!!!

دیابت حاملگی در زن سرد مزاج بوجود می اید●●

زن باردار + طبع سرد + خوردن غذاهای سرد مزاج = ایجاد دیابت

بنابراین دیابت کودکان از سردی رحم مادر است بنابراین توجه به نوع تغذیه در دوران بارداری و شیر دهی خیلی اهمیت دارد

لذا ازمصرف لبنیات ،ترشیجات،یخ و انواع گوشتهای سرد مثل ماهی،گاو،مرغ سوسیس کالباس وتنقلات کارخانه ای پرهیز کنند■■

●●قابل توجه خانواده ها!!!

دیابت حاملگی در زن سرد مزاج بوجود می اید●●

زن باردار + طبع سرد + خوردن غذاهای سرد مزاج = ایجاد دیابت

بنابراین دیابت کودکان از سردی رحم مادر است بنابراین توجه به نوع تغذیه در دوران بارداری و شیر دهی خیلی اهمیت دارد

لذا ازمصرف لبنیات ،ترشیجات،یخ و انواع گوشتهای سرد مثل ماهی،گاو،مرغ سوسیس کالباس وتنقلات کارخانه ای پرهیز کنند■■

5 اصل تغذیه دکتر روازاده:

1 _ اصلاح نمک( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک دریای مورد تایید دکتر روازاده)

2 _ اصلاح روغن( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،... و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی( گاوی) و روغن دنبه جهت پخت و پز

3 _ اصلاح آب ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،...) 

4 _ اصلاح ظروف( عدم استفاده از ظروف تفلون،آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،... و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی،برنجی، سنگی،. ..) 

5 _ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند

●●غذای پایه دیابتی سوپ گشنیز است چرا که باعث ترشح انسولین و ازبروز حملات قلبی جلوگیری میکند●●

■■خوراک لوبیای چشم بلبلی بهمراه لیمو ترش وروغن زیتون بکر وکمی گلپر میتواند برای بیمار دیابتی مفید باشد■■

♧♧گیاهان کاهنده قندخون بذر شنبلیله،بذر گشنیز،سیاهدانه،کتان،اسفرزه و......

♧♧جوانه گندم بدلیل داشتن ویتامین A1تاثیر زیادی درمعالجه دیابت دارد ازین رو خوردن ان به بیماران دیابتی توصیه میشود♧♧

■■بیماران دیابتی از داشتن یبوست مزاج که مخرب اعصاب و روان است دوری کنند■■  

♣♣یکی از مهمترین راهکارهای کنترل وکاهش قند خون پیاده روی بمدت 30دقیقه است زیرا ورزش به انها کمک میکند از شر حملات قلبی نابینایی واسیب های عصبی در امان باشند♣♣

◆◆◆توصیه پیشگیری◆◆◆

اگر میخواهید به دیابت دچار نشوید صفرا را در بدن خود نگه دارید،یادمان باشد که خشم و عصبانیت باعث افسردگی و سرد مزاجی میشود،

استمرار در آب یخ،مصرف روغن های جامد و مایع بخصوص درافراد سرد مزاج،باعث سرد شدن کل بدن میشود واین به معنی نسل بزرگی از بیماریهاست

تغذیه شاید بعنوان مهمترین عامل پیشگیرانه یا پیدایش قند خون درکشور ما میباشد وبیشترین مصرف کنندگان نوشابه دردنیا ایرانیها هستند.

همچنین این افراد باید بدانند اکثرمواد کارخانه ای که بدون قند ورژیمی معرفی میشوند سالم نبوده ومیتوانند عوارض خطرناکی داشته باشند 

(folded hands)لازم به ذکر است مبحث دیابت بخاطر پیچیدگی وگسترده بودن ان از حوصله این جمع خارج است لذا بهمین مقدار بسنده میکنم وازینکه با صبر وحوصله مطالب گفته شده را دنبال نمودید کمال تشکر را دارم

امید است با بیداری مسئولین بهداشت ودرمان واحیای طب فراموش شده ایرانی اسلامی شاهد کاهش انواع بیماریها باشیم . والسلام.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی