یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء

طب اسلامی،ایرانی

طرز تهیه دم کردۀ دارچین

شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۰۰ ب.ظ

مواد لازم:چوب دارچین خُرد شده 2 قاشق غذاخوری، عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان، آب جوش 3 لیوان.طرز تهیه: دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید. سپسدم  کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید. خواص: این نوشیدنی برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوان و سردی بئن بسیار مفید است.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۳۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی