طرز تهیه دم کردۀ دارچین
شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۰۰ ب.ظ
مواد لازم:چوب دارچین خُرد شده 2 قاشق غذاخوری، عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان، آب جوش 3 لیوان.طرز تهیه: دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید. سپسدم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید. خواص: این نوشیدنی برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوان و سردی بئن بسیار مفید است.
۹۴/۰۵/۳۱