5 اصل تغذیه دکتر روازاده:
چهارشنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۳۲ ب.ظ
1 _ اصلاح نمک( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک دریای مورد تایید دکتر روازاده)
2 _ اصلاح روغن( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،... و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی( گاوی) و... روغن دنبه جهت پخت و پز
3 _ اصلاح آب ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،...)
4 _ اصلاح ظروف( عدم استفاده از ظروف تفلون،آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،... و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی،برنجی، سنگی،. ..)
5 _ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند
۹۴/۰۵/۲۸